Geannuleerd: TaizĂ©-ontmoeting in Turijn   www.regi.ijd.be

 
 
 

"Met de nieuwe beperkingen die verband houden met de evolutie van de pandemie, zal het helaas niet mogelijk zijn om de Europese bijeenkomst in Turijn mee te maken zoals we ons hadden voorgesteld. Het spijt ons dat we aan het einde van het jaar geen plaats kunnen bieden aan degenen die hun reis al hadden georganiseerd. En we danken de kerken en de mensen van Turijn voor alle inspanningen die de afgelopen maanden zijn geleverd."

"Dit jaar zal de Europese ontmoeting uitzonderlijk in twee opeenvolgende fasen plaatsvinden.
Tussen 28 december 2021 en 1 januari 2022 vindt online een bijeenkomst plaats. De uitzendingen zullen gebeuren vanuit Turijn, met enkele broeders en met de deelname van jongeren uit de regio. Wie wil, kan via internet deelnemen. Het programma zal zeer binnenkort worden vrijgegeven.
Vervolgens nodigen de kerken van Turijn, van 7 tot 10 juli 2022, jonge Europeanen uit om in groten getale naar deze nieuwe fase van de pelgrimage van vertrouwen op aarde te komen. De deelnemers zullen worden ondergebracht in families en in parochies in de regio, en zullen elkaar ontmoeten voor gebeden, discussies en workshops. Jongeren die dat willen, kunnen op weg naar Turijn of na de bijeenkomst, op de terugweg, een paar dagen in Taizé stoppen."
https://www.taize.fr/en_article32708.html

Meer informatie: www.kerknet.be/ijd/evenement/europese-taiz%C3%A9-ontmoeting-turijn?microsite=109

Deze activiteit is GEANNULEERD.


Tijdstipvan maandag 27 december 2021 om 19.00u
tot zondag 2 januari 2022 om 8.30u
Locatie
Verantwoordelijke Bertrand Turatsinze (IJD Brussel)
Tel: - E-mail: bertrand.turatsinze@ijd.be
Inschrijven mogelijk tot zondag 28 november 2021
PrijsLeden: € 275,00
Niet-leden: € 285,00

Het is niet meer mogelijk om voor deze activiteit in te schrijven.