Holy Rosary - Online (met gastspreker)   www.regi.ijd.be

 
 
 

We sluiten de Mariamaand af met…. ‘Holy Rosary’!

Op 31 mei staan we samen met een bijzondere gast, via de digitale weg, stil bij de rozenkrans! Wat is het precies? Hoe bid je het? Wanneer bid je het? Waarom bidden christenen dit al eeuwenlang? Euh… mysteries? Kom het allemaal te weten tijdens ‘Holy Rosary’!

Als bijzondere gast mogen we fr. Anton Milh verwelkomen, een jonge Dominicaan (Orde der Predikheren). Fr. Anton Milh zorgt tijdens 'Holy Rosary' voor een krachtig verdiepingsmoment. Nadien is er tijd en ruimte voor een uitwisseling en sluiten we in verbondenheid de avond af met het bidden van een rozenhoedje. Iedereen is van harte welkom!

Programma:
• 19u30: Verwelkoming + korte kennismaking rozenkrans
• 20u00: Verdieping door fr. Anton Milh
• 20u20: Uitwisseling
• 20u45: Rozenhoedje bidden

Hoe:
• Via de digitale weg! Na inschrijving ontvang je een mail met praktische info en de link naar het digitaal platform.

Inschrijven:
• Wil je graag deelnemen aan ‘Holy Rosary’? Schrijf je dan vliegensvlug in via www.regi.ijd.be/holyrosarymei. Heb je vragen? Stel ze gerust via isaac.van.der.jeught@ijd.be. Holy Rosary is een gratis initiatief.

Extra:
• Heb je een rozenkrans in je bezit? Fantastisch, die kan zeker van pas komen tijdens ‘Holy Rosary’! Heb je er geen in je bezit? Geen probleem, je kan namelijk ook je vingers gebruiken om de rozenkrans te bidden. Kortom, rozenkrans in je bezit of niet, je bent van harte welkom! Wij voorzien ook een duidelijke PowerPoint waar je op kan meevolgen.


Tijdstipmaandag 31 mei 2021 van 19.30u tot 21.30u
LocatieVia Zoom
Verantwoordelijke Isaac Van der Jeught (IJD Antwerpen)
Tel: - E-mail: isaac.vdj@gmail.com
PrijsGratis

Het is niet meer mogelijk om voor deze activiteit in te schrijven.

Toegankelijk voor personen met een fysieke of mentale handicap.