Lourdesbedevaart - ANJELO   www.regi.ijd.be

 
 
 

ANJELO (Antwerpse jeugd in Lourdes) is een nieuw initiatief voor jongeren van 16 tot 25 jaar georganiseerd door ‘IJD Antwerpen’ en ‘Diocesane Bedevaart van Antwerpen naar Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes vzw’. Van 17 tot en met 23 juli trekken we met een delegatie jongeren uit het bisdom Antwerpen naar Lourdes voor 7 sterke dagen vol solidariteit, spel en avontuur. We steken de handen uit de mouwen en leren Lourdes op een avontuurlijke wijze kennen. Doorheen de week laten we ons leiden en omarmen door het jaarthema ‘Ik ben de Onbevlekte Ontvangenis'. Het belooft een onvergetelijke bedevaart te worden! Je komt toch ook mee?

Hoe:

Autocars brengen de bedevaarders de ochtend van vertrek vanuit verschillende opstapplaatsen naar Tourcoing waar een hogesnelheidstrein hen staat op te wachten. Op elke opstapplaats is er iemand die je opwacht. Voor de bedevaart worden er opstapplaatsen voorzien in Turnhout, Geel, Nijlen, Lier en Wommelgem. Huiswaarts wordt dezelfde regeling toegepast.

Belangrijk om weten:

Registratie en betaling gebeurt via Regi, later ontvang je nog een officieel inschrijvingsformulier dat je per mail wordt doorgestuurd door de organisatie van de Antwerpse Lourdesbedevaart. Op dat inschrijvingsformulier kan je de gewenste opstapplaats aankruisen. Ook de praktische info die je nodig hebt voor de bedevaart zal tijdig doorgestuurd worden.

Deze activiteit is GEANNULEERD.


Tijdstipvan vrijdag 17 juli 2020 om 6.00u
tot donderdag 23 juli 2020 om 22.00u
LocatieFrankrijk
Verantwoordelijke Isaac Van der Jeught (IJD Antwerpen)
Tel: - E-mail: isaac.vdj@gmail.com
Prijs€ 250,00

Het is niet meer mogelijk om voor deze activiteit in te schrijven.